Nordisk nettverksmøte
Nov
28
12:15pm12:15pm

Nordisk nettverksmøte

Kulturtanken er vertskap for årets nordiske nettverksmøte om kunst, kultur og skole, som finner sted i Kulturtankens lokaler i Oslo. Nettverksmøtet er lukket, med inviterte deltakere fra departementer, kulturråd og andre virksomheter fra de nordiske landene.

View Event →
SETT-konferansen
Nov
29
to Nov 30

SETT-konferansen

Gjennom konferanseprogrammet SET, seminarer, forelesninger og mer praktiske workshops, kan man møte bedrifter som tilbyr produkter eller tjenester som kan knyttes til innovativ og digital læring, eller kommuner, skoler og barnehager som viser frem vellykkede prosjekter som har først til endring.

View Event →

Sep
20
12:00am12:00am

Åpent møte: Kunstnere på flukt #2

Blant flyktningene som kommer hit finnes også kunstnere. Flere enkeltkunstnere og organisasjoner har tatt initiativ til å finne frem til disse kunstnerne for å gi disse en god mottakelse, og et godt kollegialt grunnlag for integrering. Norsk Skuespillerforbund arrangerte møtet Kunstnere på flukt på Det norske teatret 16. februar i år. He kom det bl.a. frem et stort ønske og behov fra kunstnere, kunst- og kunstnerorganisasjoner om å bidra til å gjøre ventetid og integrering mer meningsfull. I prosjektet Skjønnhet utenfra hjelper musikerne Knut Reiersrud og Håkon Kornstad flyktning-musikere. Hvorfor? Fordi integrering starter her og nå, med oss selv. Og for å ha det litt moro sammen, rett og slett!    

View Event →
Felles barn, felles ansvar
Sep
14
to Sep 15

Felles barn, felles ansvar

  • Scandic Sunnfjord hotel (map)
  • Google Calendar ICS

Sogn & Fjordane fylkeskommune arrangerer årleg konferansen "Felles barn, felles ansvar" saman med Norsk kulturskuleråd Sogn og Fjordane. Søkelyset blir retta mot felles mål om eit godt kunst- og kulturtilbod for barn og unge i fylket.

View Event →