Kulturtanken oppretter Ungdomsråd

I dag ble den treårige avtalen signert av partene i samarbeidet. Ungdomsrådet skal sikre at barn og unge har reell innflytelse på Den kulturelle skolesekken. – Vi gleder oss!, sier Ragnhild Vassbotten og Rahman Chaudhry i Elevorganisasjonen, som er en av fire parter i avtalen.

Åpning av Kulturtanken 6. september

Er kunst og kultur viktig for fremtidens skole? Dette er et av spørsmålene som det skal reflekteres rundt når vi inviterer til den offisielle åpningen av Kulturtanken 6. september. Blant de inviterte gjestene er kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og statssekretær i Kulturdepartementet, Bård Folke Fredriksen.
NB! Arrangementet strømmes.

Vil bidra til at sekken pakkes med det beste

«Jeg skulle så gjerne fått vært flue på veggen i programrådet,» skriver Maja Skanding i et ønske om å forstå bedre valgene som ligger bak det hun sitter igjen med av refleksjoner etter å ha besøkt 13 skolekonserter i Hordaland over en periode på et års tid. Det kan godt hende hun får være det om ikke alt for lenge. 
Les Lin Marie Holvik sitt innlegg i Ballade som ble publisert tidligere i dag.

Kan jeg være sånn?

 Gjennom kunst og kultur har vi en unik mulighet til å nå unge med et mangfold av fortellinger som inkluderer og bidrar til å naturliggjøre annerledeshet i alle former. Dette var noe av budkapet da Scenekunstbruket arrangerte seminaret Kan jeg være sånn?