KULTURTANKENS SAMLING PÅ KULTURARVFELTET

Velkommen
Program
Foredragsholdere >
Temaer til gruppearbeid
Hvor
 

 

christine-ellefsen2-foto-nordenhaug.jpeg

Christine Haugsten Ellefsen

Christine Haugsten Ellefsen (f. 1984) er historiker og pedagog, og jobber som formidler i Østfoldmuseene, Borgarsyssel Museum. Hun har jobbet med formidling i kulturarvssektoren siden 2009, først ved Museumssenteret i Hordaland, så ved Tromsø Museum – Universitetsmuseet. Hun er opptatt av mulighetene som ligger i spenningsfeltet mellom digitale løsninger og kulturarv, og har vært med å utvikle Borgcraft, der elever får rekonstruere middelalderbyen Borg i Minecraft.

FB_Nye_ledere_Ståle Stenslie_2017_LarsOpstad_038.jpg

Ståle Stenslie

Ståle Stenslie ble ansatt som avdelingsdirektør i Kulturtanken for Forskning og utvikling fra 1. mai i år. Stenslie er utdannet billedkunstner fra Statens Kunstakademi og Akademiet for Mediekunst i Köln og han tok sin PhD ved Arkitektur og Designhøgskolen i Oslo. I sitt arbeide som kunstner, kurator og forsker har han fokusert på tverrfaglige og flermediale kunstuttrykk med hovedvekt på elektroniske, eksperimentelle medier. Hans arbeider har vært vist nasjonalt (Kunstnernes Hus, Henie Onstad Kunstsenter, Nationaltheatret m.fl.), internasjonalt (Ars Electronica, V2, Siggraph m.fl.) og han representerte Norge under biennalene i Istanbul og Ichihara (Japan).

I tillegg til sin bakgrunn som programsjef for tidligere Riksutstillinger tar han også med seg inn i Kulturtanken sin mangeårige erfaring som professor i kunst (KHiO, KHM/Köln og Aalborg Universitet) og som leder av PNEK – Produksjonsnettverk for Elektronisk Kunst i Norge.

 

Kontakt

Bente E. Aster
M +47 90 55 88 71
ba @ kulturtanken.no