Back to All Events

Filmtreff for DKS under Barnefilmfestivalen

  • Barnefilmfestivalen Kristiansand (map)

Kulturtanken, i samarbeid med Vest-Agder fylkeskommune inviterer til Filmtreff under Barnefilmfestivalen i Kristiansand, til et treff for de som jobber med filmfeltet i Den kulturelle skolesekken(DKS).
Møtet er satt til torsdag 27. april
Barnefilmfestivalen pågår i tidsrommet 25.-30. april.  
 
PROGRAM:
 
Torsdag 27/04:
 
Kl. 10.00 – 12.30:  Dokumentarfilmseminar i regi av Sørnorsk filmsenter på Aladdin kino:  Dokumentarfilm for barn - sett gjennom barnets øyne - som medvirkende og som tilskuer
 
Kl. 13.00 – 15.00:   Møte om filmfeltet i DKS inkludert lunsj, i informasjonsbygget til Vest-Agder museet, Odderøya museumshavn (Nodeviga)  
 
Anne Mari Hellerdal Kvalvik fra Kulturtanken informerer kort om status for den nye organiseringen og filmfeltet i DKS. Fra og med 2018 legges tilskuddsordningene til film i DKS om, men i 2017 skal søknader om tilskudd til filmtiltak rettes til Kulturtanken.
 
Det oppfordres til å komme med innspill til Kulturtanken. Hvis noen har noe annet de ønsker å diskutere er det flott hvis dere melder det inn til Anne Mari Hellerdal Kvalvik ved amh@kulturtanken.no  
 
 
Kl. 16.30: Filmvisninger
 
Kl. 18.00:      Films on the Horizon:  Presentasjoner av kommende barne- og ungdomsfilmer på Aladdin kino med påfølgende mat og drikke.