Back to All Events

FoU-konferanse: Kvalitet i kunst og kultur til barn og unge

Konferansen strømmes direkte her:

Kulturtanken inviterer til konferanse 8. november med påfølgende workshop 9. november om kvalitet i kunst og kultur til barn og unge. Du kan delta på begge, eller på bare en av dagene. Se hele programmet og meld deg på her!

Konferansen handler om Kvalitet i kunst og kultur til barn og unge, og det blir innlegg fra blant andre Ben Lee (Shared Intelligence, England), Carl Stevens (Arts Council England), Trine Bille (Copenhagen Business School), Lisa Nagel (forlagsredaktør Aschehoug Barn og ungdom), Arild Raaheim (Universitetet i Bergen) og Lisbet Skregelid (Universitetet i Agder).

Konferansen og workshopen ønsker å belyse noen aktuelle diskurser i dette feltet, og spør blant annet:

  • Hvilke kvalitetsdiskurser råder i kunst og kulturfeltet for barn og unge?

  • Hvordan kan kvalitetsprinsipper bidra til utvikling og fornyelse av kvaliteten i DKS?

Kulturtanken har et overordnet ansvar for kvaliteten på tilbudet og forsknings- og utviklingsarbeidet i Den kulturelle skolesekken (DKS). Det er mange oppfatninger om kvalitet blant leverandører, utøvere, mottakere og brukere både innenfor og utenfor DKS.

Tid:
Konferanse: torsdag 8. november -  kl 10:00 til kl 16:30.
Etter konferanseprogrammet blir det forfriskninger, en scene for presentasjoner og ytringer samt servering av tapas kl. 18.00.
Åpen mikrofon: Du inviteres til å gripe ordet og ytre deg (maks 3 min) om noe du er opptatt av. Du kan også gi en presentasjon á la «pecha kucha» (20 slides a 20 sekunder). Kryss av i påmeldingsskjemaet om du vil delta.

Workshop:
fredag 9. november - kl. 09:00 - 13:00 (påfølgende lunsj)

Sted:
Kulturtanken, Nydalen i Oslo

Mer info:
Se hele programmet og meld deg på her!

 

 

 

Earlier Event: November 6
Marked for Film
Later Event: November 9
FoU- konferanse: workshop