Back to All Events

Rikskonsertene er død - hva nå, freelancemusiker?

  • Clarion Brattørkaia Trondheim, Sør-Trøndelag, 7010 Norway (map)

Etter omleggingen av Rikskonsertene til Kulturtanken har fylkene og direktekommunene det operative ansvaret for Den kulturelle skolesekken, hvor mange kunstnere fra det frie feltet har en stor del av sine arbeidsoppdrag. Fylkene og direktekommunene ønsker å få inn gode konsertprogram fra utøvere som har et budskap til aldersgruppen 6 – 19 år, og i dette foredraget vil musikkprodusent i DKS Trøndelag, Øyvind Anda, og fagansvarlig på musikkfeltet i Kulturtanken, Morten Brenne, ta opp relevante perspektiver og informasjon til  dere som ønsker å turnere rundt i landet for Den kulturelle skolesekken.

Hva skal til for å få oppdrag i Den kulturelle skolesekken? Hvilke rutiner gjelder for musikkfeltet i DKS nå, etter Rikskonsertene?

www.trondheimcalling.no

Earlier Event: January 24
Kulturtorget i Molde
Later Event: February 6
Se og les 2018