Back to All Events

Nasjonalmuseets formidlingsseminar 2018


  • Sentralen Øvre Slottsgate Oslo, Oslo Norway (map)

"Formidlingsseminaret 2018 byr på mangfold og samfunnsansvar – nå handler det om å tenke nytt og tørre å prøve nye grep for å treffe nye publikumsgrupper og bety noe mer – for flere. Vi byr på spennende internasjonale og nasjonale foredragsholdere som vil gi dere de gode eksemplene og hårete visjonene. Stikkord for årets seminar er outreach, medbestemmelse, tverrfaglig samarbeid, forskning og evaluering."

Nasjonalmuseets har arrangert formidlingsseminar siden 2009, for målgruppen formidlere, galleriledere, kuratorer og produsenter fra hele landet. 

Påmelding og les mer: Nasjonalmuseet

Earlier Event: February 8
Hva er kvalitet? Forskningskonferanse
Later Event: February 9
MusTek 2018