Back to All Events

Nord Norsk Kunstnersenter: Hørt om Kulturtanken?

  • NNKS galleri Svolvær (map)

Hørt om Kulturtanken?

Når: kl.18
Hvor: NNKS galleri på Svolvær torg

Kulturtanken er på besøk i Lofoten i anledning NNKS prosjektet «TestLab 2018» – et prosjektutviklingsverksted for kunstnere som ønsker å jobbe med Den Kulturelle Skolesekken. Fra en åpen utlysning har åtte kunstprosjekter blitt invitert til å være med på workshop over fire dager i Kunstnerhuset på Svinøya i Svolvær. TestLab ledes av Kristin Risan v/NNKS.

Kyrre Bjørkås er kunstner og jobber for tiden som fagansvarlig for visuell kunst i Kulturtanken, Kulturdepartementets etat for Den Kulturelle Skolesekken (DKS). Bjørkås forteller om visuell kunst i DKS i dag, og tenker høyt om hva det kan bli i fremtiden.

Earlier Event: May 2
Rabalderfestivalen