Back to All Events

Komma - marked for litteratur

28. og 29. mai arrangeres Komma - marked for litteratur på Lillehammer, som et oppspark til Litteraturfestivalen.

- En visningsarena vil synliggjøre god litteratur og bidra til bedre spredning, større bredde og mangfold innen DKS og i andre sammenhenger der det er ønske og behov for god formidling av litteratur, sier arrangørene

Et programråd bestående av initiativtakene for Komma fra Oppland fylkeskommune, Hedmark fylkeskommune, Turnéorganisasjonen, Forfattersentrum, Norsk Litteraturfestival og Kulturtanken har valgt ut hvilke produksjoner som vises under piloten av Komma denne våren. Til neste år er intensjonen at alle fylker skal kunne foreslå produksjoner til programmet. 

Åpen for påmelding nå!
Les mer: http://litteraturfestival.no/program/komma/