Back to All Events

Konferanse: Elevmedvirkning i DKS


  • Amalie Skram vgs Bergen (map)

Hva er god elevmedvirkning? Hva innebærer det å ha elevmedvirkning i programmering, produksjon, formidling og evaluering, og i hvilken grad ønsker elevene selv å medvirke? Dette er noen av spørsmålene vi vil belyse på konferansen om elevmedvirkning i Den kulturelle skolesekken.

Et sentralt premiss for ordningen for Den kulturelle skolesekken er at eleven selv opplever tilbudet i DKS-ordningen som relevant, og at eleven har en rolle i utformingen og gjennomføringen av Den kulturelle skolesekken.

Konferansen vil belyse elevmedvirkning i programmering, produksjon, formidling og evaluering gjennom både faglige foredrag, samtale/debatt, Pecha Kucha og eksempler på praksis, der ulike stemmer og perspektiver er representert.

Målgruppa for konferansen er alle som jobber med DKS i fylkeskommuner, direktekommuner og kommuner i hele landet. Vi oppfordrer til å ta med representanter fra både kultur, skole, fylke og kommune.

Sted: Amalie Skram videregående skole i Bergen

Tid: 26.-27. september 2018

Program onsdag kl. 11:30-17:30. Lunsj kl. 13:00-14:00
Program torsdag kl. 09:00-12:30. Lunsj kl. 12:30-13:30

Gå til konferansesiden her

Arrangører: Hordaland fylkeskommune, Bergen kommune, Sogn og Fjordane fylkeskommune og Kulturtanken

Kontaktperson: Linda Wahlmann Olsen, lwo@kulturtanken.no