Back to All Events

Innspillskonferanse om kultur for og med ungdom

Miniøya og Kultufest Tøyen (DKS Oslo) inviterer til innspillskonferanse om ungdoms forhold til kunst og kultur, i tilknytning til den kommende Barne- og ungdomskulturmeldingen

”Vi i festivalrådet til Kulturfest Tøyen inviterer til innspillskonferanse på Sentralen 12.03. Vi skal snakke om kultur på vår måte. Kultur er mat, ytringer, musikk og mye mer. Vi skal diskutere, debattere og ha workshop - håper du vil være med!

Det skal lages en egen kulturmelding for barn og unge, og kulturministeren er opptatt av at barn og unge skal bidra aktivt og komme med sine innspill til meldingen. Konferansen er i forbindelse med kulturmeldingen, og her får vi unge si det vi mener om kultur i håp om å gjøre en forskjell”

Info om program og påmelding her: https://kulturfesttoyen.no/konferanse/

Earlier Event: March 7
Workshop Prosjekt DKS-Skole
Later Event: April 4
Kick off for Kulturbarn-kommuner