Back to All Events

Kulturtanker: lyden av Norges fremtid

Kom og hør lyden av Norges framtid!

"Kulturtanker" er en festforestilling for og med barn og unge! Vi har blant annet invitert musikere, dansere fra Ungdomskompaniet, en forfatter og en skuespiller som har vunnet Drømmestipendet, og bedt dem vise hva de er opptatt av. Vi får og møte et av Norges fremste musikktalenter – en 10-åring som får de utroligste ting ut av instrumentet. Og det stopper ikke der: Vi får oppleve et band på scena som er i ferd med å gjøre stor suksess. Navnet slippes nærmere sommeren.

I tillegg til det som skjer i salen kommer Kulturtanken til å være tilstede med Norges kanskje største bok. I den inviterer de alle mellom 3 og 19 år til å skrive og tegne det de er opptatt av. Boka skal bli overlevert til kulturminister Trine Skei Grande, og er en del av arbeidet med ny kulturmelding for barn og unge, som kommer i 2020.

Kom og hør lyden av Norges framtid!

Arrangører: Arendalsuka Ung, Norsk kulturskoleråd, Ung kultur møtes (UKM), Kommunenes sentralforbund (KS) og Kulturtanken


På grunn av plassbegrensning og logistikk, må man forhåndspåmelde seg til dette arrangementet pr. mail til maria.moksness@arendalsuka.no De som får plass på arrangementet, mottar en bekreftelse på dette som svar på sin e-post med påmelding.