Back to All Events

Spilltanken: Hvordan kan dataspill se ut i DKS?

  • Riksscenen 2 Trondheimsveien Oslo, Oslo, 0560 Norway (map)

Hvordan kan dataspill se ut i Den kulturelle skolesekken? Kan vi presentere mediet som en estetisk opplevelse for barn og unge? Dette er noe Kulturtanken ønsker å utforske nærmere.

Derfor arrangerer vi på Riksscenen 17. september spillkonferansen «Spilltanken: Hvordan kan dataspill se ut i DKS?» Dette vil bli en møteplass for bransje og kunstnere, om man så er kjent med dataspill eller ikke. Det vil bli holdt flere innlegg fra ulike relevante aktører, og etter hovedprogrammet blir det mingling og dataspill i samme lokale. Det vil også bli presentert utvalgte innspill på hvilken plass dataspill kan ha i DKS-ordningen – her er du hjertelig velkommen til å delta!

Lyst til å melde deg på? Trykk her!
Innspill til hvilken rolle dataspill kan ha i DKS? Mer info her!
Vil du se nærmere på programmet? Sjekk ut her!