Styrker prosjektstyret i DKS-portalen

Styrker prosjektstyret i DKS-portalen

I samarbeid med KS utvider vi nå prosjektstyret for DKS-portalen med to nye medlemmer.

- Det er med stor glede vi kan melde at Fylkeskultursjefkollegiet har oppnevnt Jon Endre Røed Olsen, og IT-sjefkollegiet har oppnevnt Øystein Windingsta til prosjektstyret. Vi ønsker de to medlemmene hjertelig velkommen og ser frem til et fruktbart samarbeid framover, sier prosjektleder for DKS-portalen, Daniel Nørbech

Om de to nye medlemmene:
Endre Røed Olsen er kultursjef i Buskerud fylkeskommune med ansvar blant annet for Den kulturelle skolesekken i Buskerud. I prosjektstyret representerer han fylkeskultursjefskollegiet hvor alle fylkeskommunene og er representert. Han er tidligere kultursjef i Sande kommune i Vestfold.

Øystein Windingstad er IT-sjef i Oppland fylkeskommune og har jobbet der siden 2002. I prosjektstyret representerer han IT-sjefkollegiet. Øystein er opptatt av endringsledelse, utvikling og digitalisering og jobber nå mye med sammenslåing av IKT-området.

Øvrige medlemmer i prosjektstyret er:
Prosjekteier Mihriban Rai - Avdelingsdirektør i Kulturtanken
Prosjektstyre Lin Marie Holvik - Direktør i Kulturtanken
Prosjektstyre June Mariann Breivik - Avdelingsdirektør i Kulturtanken
Prosjektstyre Ståle Stenslie - Avdelingsdirektør i Kulturtanken

Følg bloggen til DKS-portalen her: https://prosjektblogg.dksportalen.no/

Rekordstor innmelding til Marked for film

Rekordstor innmelding til Marked for film

Konferanse om elevmedvirkning i DKS

Konferanse om elevmedvirkning i DKS