Ny kommunikasjonssjef i Kulturtanken

Ny kommunikasjonssjef i Kulturtanken

Agnieszka J. Bryn er tilsatt som ny kommunikasjonssjef i Kulturtanken.

- Dette ser jeg virkelig fram til, sier Bryn, som er sterkt motivert av Kulturtankens oppdrag, og gleder seg til å ta fatt på jobben.

- Alle barn og unge, uavhengig av nasjonalitet, sosial eller økonomisk bakgrunn fortjener å oppleve profesjonell kunst og kultur. Det er et privilegium å kunne bidra til å synliggjøre en av verdens største offentlige ordninger for kunst og kultur til barn og unge. Jeg gleder meg til å bli kjent med og samarbeide med så mange kompetente og engasjerte kolleger, sier Bryn.

Bryn kommer fra sin nåværende stilling som kommunikasjonssjef for Human-Etisk Forbund. Hun har jobbet med kommunikasjon og ledelse i nær 20 år, og har bakgrunn fra byrå som rådgiver hos Geelmuyden Kiese, fra statsforvaltning i Utlendingsdirektoratet, samt mange år som journalist i NRK.

- Vi er svært glade for å få en så erfaren fagperson som Agnieszka inn i vår organisasjon, og vi ser virkelig frem til hun begynner hos oss, sier direktør i Kulturtanken, Lin Marie Holvik.


Bryn tiltrer stillingen 1. mars 2019.

Innspill til nye læreplaner

Innspill til nye læreplaner

Nulltoleranse

Nulltoleranse