Lunsjseminar - Makropol om VR og XR

Lunsjseminar - Makropol om VR og XR

MAKROPOL utforsker nye former og områder hvor historier kan utfolde seg. Den 1. mars presenterer de sin bruk av ny teknologi som Virtual Reality (VR) og Extended Reality (XR) for å lage kunstprosjekt innen film, teater og installasjonskunst. Verkene de viser er utgangspunkt for en samtale som tar barn og unge som kunstpublikum på alvor.

Makropol har i en årrekke utviklet ulike kunst, teater og filmprosjekt med VR, AR og MR teknologi. De er verdensledende på feltet og har vist sine prosjekt på de største festivaler. For tiden holder de på med å bygge verdens første XR-kino i København. Deres bakgrunn er i tradisjonell cinematisk fortellerkunst, men deres uttrykk spenner over et vidt spektrum av media- og kunstformer. Produksjonene bygger på transformerende og formende narrativer gjennom bruk av ny og interaktiv teknologi innen film, teater og installasjonskunst.

Foredraget holdes av Mads Damsbo, som er grunnlegger og sjefsprodusent for MAKROPOL.

http://makropol.dk/

Å gå inn i en bok, med VR-briller på.

Å gå inn i en bok, med VR-briller på.

- Neste generasjon filmskapere kommer fra Notodden!

- Neste generasjon filmskapere kommer fra Notodden!