Logo til "Marked for Musikk"

Marked for Musikk

Velkommen til «Marked for Musikk», som arrangeres i Larvik 20.–22. oktober, også i år på Bølgen kulturhus og Sliperiet kulturverksted!

Dette er en nasjonal visningsarena for konserter rettet mot barn og unge, der arrangører fra kulturhus, festivaler, biblioteker og DKS kan se, evaluere og finne konserter tilpasset sine unge publikummere. Et overordnet mål er at flere barn og ungdommer i Norge skal få oppleve konserter av høy kvalitet. Møteplassen er også en kompetanse- og nettverksarena for alle som jobber med musikkformidling til denne målgruppa.

Arrangører er Vestfold fylkeskommune og Larvik kommune. Ta en titt på nettsiden for mer info.

—-

Grunnet koronasituasjonen har man utsatt påmelding lengst mulig for å sikre god oversikt over situasjonen. Frist for påmelding med overnatting er derfor allerede 22. september.

For å sikre godt smittevern har man i år et begrenset antall plasser, så det anbefales å melde seg på raskt for å sikre plass. Arrangørene gleder seg stort til å se arrangører, utøvere og andre som jobber med musikk for barn og ungdom i Larvik 20.–22. oktober!

Påmelding og priser

Frem til torsdag 17. september tilbys EARLYBIRD-priser på dagspass. Påmeldingsskjema, priser og relevant informasjon om påmeldingen i dette annerledesåret finner du her.

Program

I år er det med ekstra stor spenning og ydmykhet at man offentliggjør programmet og åpner påmeldingen. Sjekk ut programmet her!

Arrangørene i Marked for Musikk tror på det levende møtet mellom utøvere og publikum. De tror på levende kunst og kultur, gode møteplasser, nettverk, inspirasjon og motivasjon. De tror behovet for felles opplevelser, faglig påfyll og møteplasser større enn noen gang akkurat nå, og håper å se nettopp deg i Larvik 20.–22. oktober!

Smittevern – din trygghet

Arrangørene gjør alt de kan for å gjennomføre årets arrangement på en forsvarlig måte. Alle som deltar skal føle seg trygge, og oppleve at det tilrettelegges for godt smittevern. Man har gjort nødvendig forarbeid med ROS-analyser, smittevernsveileder og interne sjekklister.

Oppsummert er dette noen av smittevernstiltakene dere som deltakere vil merke:

  • Programmet består hovedsakelig av utøvere bosatt i Norge. Man har noen få svenske unntak, som er i karantene før de ankommer Larvik.
  • Utøvere og crew vil følge strenge smittevernskrav, med god avstand til deltakerne.
  • Kontaktflater i alle oppholdsrom vil rengjøres mellom alle visninger
  • Deltakerne vil tidvis deles i TO puljer, for å unngå kø i mindre lokaler og ved lunsj
  • Kun de største salene vil bli benyttet, og 1-meters regelen vil selvfølgelig gjelde i alle situasjoner

Dette betyr en annerledes gjennomføring, men bærebjelken vår er den samme som alltid: Gode livekonserter for et ungt publikum og inspirerende møteplasser! På denne siden vil man informere om smittevernstiltak.

Hvis dere har spørsmål eller er usikre på noe, ta gjerne kontakt.