Skip to main content
Barn og gitarist på konsert

Musikk i DKS

Musikk i Den kulturelle skolesekken har som mål å inspirere til nye opplevelser som kan sette spor, åpne ører og dører til lyder og melodier man ikke visste fantes.

Musikk har en stor plass i barn og unges kultur og livsverden og DKS ønsker å formidle den store uttrykksmessige og kulturelle spennvidden som finnes. Musikk i DKS skal by på alt fra folkemusikk og klassisk musikk, til hiphop og rock. Elevene kan få oppleve profesjonelle orkestre, band  og soloutøvere. 

For utøvere

Du kan melde inn ditt forslag på denkulturelleskolesekken.no. Påmelding til neste skoleår åpner 1. august, og fristen for å melde inn forslag er 1. oktober. Praktisk informasjon finner du her: DKS for utøvere

Marked for Musikk

elever ser på en forestilling. De ser fornøyde ut.
Elever ser på produksjonen "Fint er rart, rart er fint" på Marked for Musikk 2022. Foto: Erik Brandsborg

Marked for Musikk er Norges største visningsarena for konserter rettet mot barn og unge, som hvert år blir arrangert i Larvik. Marked for Musikk sitt overordnede mål er at flere barn og ungdom i Norge skal få oppleve konserter av høy kvalitet.  Markedet arrangeres av Vestfold og Telemark fylkeskommune og Larvik kommune, og Kulturtanken er samarbeidspartner.